kirkeledgaard

Lyngsø Horses

DAGLIGDAGEN

Hos os er den daglige omgang og trivsel af hestene på gården det aller vigtigste, derfor sørger vi for altid at følge samme rutine hver dag. En rutine som giver ro i stalden og tilfredse og glade heste.

Hestene bliver fodret med kraftfoder 3 gange dagligt på faste tidspunkter hhv. kl. 07.30, 11.30 og 17.30. Vi sørger altid for at give hø/wrap først og dernæst kraftfoder, så vi sikrer en bedre udnyttelse af kraftfoderet. Derudover får hestene betfor imellem kl. 21-22, hvor der også er ”godnat”-runde for at sikre alle heste har det godt til natten.

Vi har 50 store lyse bokse som alle har vinduer, boksene bliver muget ud hver dag og der gives friske spåner flere gange ugentligt alt efter hestens behov. Alle heste kommer på græsfold hver dag i ca. 4-5 timer alt efter vejret. Vi kan også tilbyde 5x5 paddocks fx til syge eller skadede heste.

​ANDRE FACILITETER

​Vi har et 20 x 50 ridehus med god bund, som bliver harvet min. en gang om dagen. Derudover har vi en udendørs 20 x 60 dressurbane, en 30 x 70 bane og en rotunde til longering. Vil du gerne ride i naturen har vi en lang ridesti rundt om alle vores folde, en stor mark med mulighed for både en rolig skridttur eller fuld galop op ad bakke. Kirkeledgaard ligger ca. 15 min. skridttur fra Knurrenborg Vang skov og Danstrup Hegn. Vi har flere opsadlingspladser, sadelrum og vaskepladser med varmt vand. Desuden er der mod betaling mulighed for brug af løbebånd, solarium og vaskemaskine og tørretumbler.

​"Jeg har været her i 11 år og jeg synes det er dejligt at man gør det maksimale for at hestene har det godt og kigger på de individuelle heste. Rigtig søde medarbejdere og super forhold til hestene."

- Maj Houe Clayton​

"Alt fungerer på Kirkeledgaard, man kan tage på ferie og vide at der er skarpe øjne på ens hest. Stine har et stort overblik og har fornemmelse af den enkelte hests velvære, det er trykt. "

- Lis Ley Larsen

Supported by

Lyngsø Horses

v/ Stine Lyngsø

CVR: 38893904 

​Kastanievej 48, DK-3480 Fredensborg

​Stine lyngsø 

Telefon: 26 95 82 59

​Mail: ​stine@kirkeledgaard.dk