Daglig leder på ​Kirkeledgaard

Stine Lyngsø

​OM MIG

Jeg er uddannet berider ved Hasse Hoffmann i 2005, hvorefter jeg flyttede til Kirkeledgaard i Fredensborg. Her er jeg daglig leder og driver Lyngsø Horses som er en salgsstald og træningscenter af dressurheste med hestepension. Jeg har det fulde ansvar for personale, hestenes velfærd og uddannelse af heste og ryttere. Jeg rider i gennemsnit 10 heste dagligt, som alle er forskellige aldre og uddannelsesnivauer. Derudover underviser jeg lige så mange ryttere både pensionære på Kirkeledgaard og elever der kommer kørende for at modtage undervisning. Hver torsdag underviser jeg hele eftermiddagen og aftenen på Ballerup Rideklub og afholder jævnligt kurser i weekenderne.

MINE HOLDNINGER

Det er vigtigt for mig, at alle de heste jeg har kontakt med fungerer optimalt både fysisk og psykisk. Heste som går i sporten skal præstere og det er vores opgave som ryttere og trænere, at sørge for at de er stærke, tilfredse og glade for deres arbejde. Jeg mener, at lysten til at arbejde er nøglen til resultater uanset om hesten er en grøn fireårs eller en uddannet grand prix hest. Når det kommer til mine elever, så forventer jeg også at de tager træningen og hestens velfærd seriøst både under lektionerne og i dagligdagen. Desuden går jeg op i at formidle rideteori og forklare baggrunden for de enkelte øvelser, hvilket giver en bedre forståelse for rytteren – specielt de helt unge.

"Stine er god til at forklare hvad man skal arbejde med for at komme videre i sin ridning. Hendes skarpe øje ser alt og så har hun en dejlig humor. Der er ikke noget der bliver pakket ind, man får hele tiden instruktion og ros, og ris."

- ​Liselotte Dall Nielsen

"Stine er er udover at være dygtig til sit arbejde også sjov, hyggelig og ambitiøs. Hun er god til at sætte farver på ens hverdag, så det hele ikke bliver så beige. OG det virker for mig, så derfor tror jeg også at det virker for mine heste."

- Anne Kristine Klingenberg

Supported by

Lyngsø Horses

v/ Stine Lyngsø

CVR: 38893904 

​Kastanievej 48, DK-3480 Fredensborg

​Stine lyngsø 

Telefon: 26 95 82 59

​Mail: ​stine@kirkeledgaard.dk